Ohjeet lomakkeen täyttämiseen

Täytä alla oleva lomake huolellisesti, jokaisen tapahtuman jälkeen, jonka kuluja haet korvattavaksi. Kulukorvaushakemukset käsitellään kaksi kertaa vuodessa. 15.6.2020 mennessä jätetyt kulukorvaushakemukset maksetaan kesäkuun loppuun mennessä ja 30.11.2020 mennessä jätetyt joulukuun puoleen väliin mennessä.

Erillistä stipendiä voi hakea vuoden alussa tammi-maaliskuun aikana. Seuran hallitus käsittelee hakemukset ja maksaa mahdolliset stipendit huhtikuun alussa.

Kilpailujen- ja valmennusten osalta lähtö- ja ilmoittautumis-, matka- ja majoituskuluja voidaan korvata mahdollisuuksien mukaan max. 50 % kulujen yhteisummasta. 

Osallistumismaksujen ja kilometrikorvausten lisäksi, seura voi maksaa toimihenkilökoulutusmatkan ajalta päivärahaa, jos koulutuspaikka on yli 15 kilometrin päässä. Jos toimihenkilökoulutukseen sisältyy ilmainen ruokailu, päiväraha on puolet Verohallinnon vuosittain vahvistamasta summasta.


Näin täytät tukihakemuslomakkeen:

1) Aloita täyttämällä omat tietosi huolellisesti ja tarkista, että olet muistanut ilmoittaa tilinumerosi maksua varten.

2) Selvennä mihin tapahtumaan olet osallistunut, missä ja milloin.

3. Valitse kaikki ne avustukset, jota olet hakemassa. Huom! Verohallinnon vahvistamaan päivärahaa voit hakea ainoastaan toimihenkilökoulutusten osalta.

4. Laske yhteen haettavan avustuksen kokonaissumma.

5. Selvitä lisätiedot kohdassa, että vaaditut edellytykset täyttyvät ja mistä mahdollisia muita kuluja on syntynyt. Mikäli haet stipendiä, kirjoita hakemuksesi lisätiedot kohtaan.

6. Kulukorvaushakemusten yhteydessä tulee toimittaa maksukuitit kaikista kuluista sekä lisäksi mahdollinen selvitys esim. matkareitistä ja kulkuneuvosta. Huom! maksukuitit tulee toimittaa yhtenä tiedostona.


Tukihakemukset käsitellään seuran hallituksen kokouksessa. Hallitus voi tarpeen mukaan pyytää lisäselvityksiä tuen hakijalta. Kulukorvauksia ja stipendejä maksetaan seuran järjestämien tapahtumien tuotosta seuran taloudellinen tilanne huomioiden. Mikäli sinulla on kysyttävää tukihakemuksiin liittyen voit ottaa yhteyttä brkilpailut@gmail.com.